Dinsdag, 16 januari 2018

Algemeen Nieuws

Afscheid van de kerk in Doorwerth

Het Rozet boven het priesterkoor van de kerk toont de Heilige Geest, afgebeeld in glas in lood, binnen de vorm van een Davidsster.Alle parochianen hebben de gelegenheid om de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk te bezoeken, voordat deze dicht gaat. Zondagmiddag 14 januari is er een gospelconcert, zondagmiddag 21 januari een rondleiding door kerkhistoricus Nico van Schaik, zondagochtend 11 februari de slotviering. Alle activiteiten zijn gratis en staan open voor iedereen.

Bisdombedevaart Lourdes 2018

LourdesVan 28 april t/m 5 mei 2018 organiseert het Aartsbisdom Utrecht voor de vierde keer een diocesane bedevaart naar Lourdes.

Lieverlede – Bezinning op je levensweg

Lieverlede 2018De Franciscaanse Beweging biedt onder de naam ‘Lieverlede’ in 2018 een bezinningsperiode van vijf weekenden aan. Voor mensen die pas op de plaats willen maken om hun levensweg tot nu toe te overzien en bewust naar de toekomst willen kijken. Deze bezinningsperiode wordt verbonden met je zoektocht naar God.

On the Road jongerengroep

On the RoadOn the Road is een jongerengroep voor jongeren in de leeftijd van (bijna) 12 tot en met 14 jaar. Eens in de maand komen we samen in Bennekom voor een gezellige avond, waarin je samen met leeftijdsgenoten bij elkaar komt om (bijvoorbeeld) over het geloof, vriendschap en school te praten. We gaan gekke spelletjes doen, bidden, plezier maken en elkaar echt leren kennen.

Oproep voor nieuwe zangers

GregoriaansDe parochiële Schola Cantorum Gregoriana is mede door verhuizing en (tijdelijke) ziekte van haar leden op zoek naar nieuwe zangers. Bent u geïnteresseerd en zingt u graag Gregoriaans, meld u dan aan.

JCS – Jongeren actief in de parochie

Jesus Christ SuperstarOp 9 april 2017 (Palmzondag) werd in de Gedachteniskerk te Rhenen de Jesus Christ Superstar musical opgevoerd. Het Jongerenkoor Antonius (JKA) onder begeleiding van dirigent Simon de Jong gaf een zeer inspirerende en ontroerende uitvoering.

Lees meer...

Heel Titus Brandsma Fairtrade?

FairTradeOp 20 juni werd in Bennekom een bijeenkomst gehouden over Fairtrade en de mogelijkheid om voor alle locaties van onze parochie dus parochiebreed het keurmerk "Fairtrade kerk" te verkrijgen. Er was een mooie opkomst, we mochten maar liefst 24 belangstellenden uit verschillende locaties ontvangen!

Lees meer...

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.