Woensdag, 18 juli 2018

Algemeen Nieuws

Extra parochiereis Egypte - Februari 2019

Parochiereis EgypteHet aanbieden van een parochiereis naar Egypte, welke pastor Guido Dieteren in oktober zal verzorgen, blijkt een groot succes. Ruim 50 mensen waren eind maart naar de informatieavond gekomen om daar het enthousiaste verhaal van Guido te horen.

Workshop Gregoriaans

GregoriaansZaterdag 10 november a.s. organiseert de parochiële “Schola Cantorum Gregoriana” van de RK parochie Zalige Titus Brandsma een workshop Gregoriaans in de Antoniuskerk in Ede. De dag heeft als thema “Gemengd Gregoriaans”.

Lees meer...

Paaszaterdag, wandelen van kerk naar kerk

Wandelen van kerk naar kerk“Stille Zaterdag is één van de schoonste dagen van het jaar. De Koning, Christus, slaapt in de dood. Paaszaterdag is geen dag om te winkelen, maar om te wandelen.” Deze mooie uitspraak van Antoine Bodar in de uitzending ‘Pasen in Rome’ is opgevolgd door een groep katholieken, protestanten en vrijzinnigen.

Lees meer...

Zingen is leuk, vooral samen!

Kinderkoor EigenwijsKom en ontdek dat zingen ontspant, leerzaam en vooral heel gezellig is! Elke dinsdagmiddag van 15.45 uur tot 16.30 uur voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8, in de Alexanderschool aan Acacialaan 32a, 6721 CP Bennekom.

Met Christus op weg naar Pasen

Aartsbisdom UtrechtBrief voor de Veertigdagentijd 2018, van Willem Jacobus kardinaal Eijk, aartsbisschop van Utrecht

Broeders en zusters in Christus Jezus onze Heer, Aswoensdag markeert de start van de Veertigdagentijd, de periode van onze voorbereiding op Pasen.

On the Road jongerengroep

On the RoadOn the Road is een jongerengroep voor jongeren in de leeftijd van (bijna) 12 tot en met 14 jaar. Eens in de maand komen we samen in Bennekom voor een gezellige avond, waarin je samen met leeftijdsgenoten bij elkaar komt om (bijvoorbeeld) over het geloof, vriendschap en school te praten. We gaan gekke spelletjes doen, bidden, plezier maken en elkaar echt leren kennen.

Oproep voor nieuwe zangers

GregoriaansDe parochiële Schola Cantorum Gregoriana is mede door verhuizing en (tijdelijke) ziekte van haar leden op zoek naar nieuwe zangers. Bent u geïnteresseerd en zingt u graag Gregoriaans, meld u dan aan.

Lees meer...

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.