Zaterdag, 18 november 2017

Parochiereis Azerbeidzjan

Graf monument van NoahVan 8 september tot en met 22 september 2017 wordt er een parochiereis georganiseerd naar Azerbeidzjan. Wilt u hierover meer weten? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 18 april om 20.00 uur, Gedachteniskerk, Herenstraat 82, Rhenen.

De parochiereis:

• Azerbeidzjan heeft indrukwekkende bergen, helderblauwe meren en een eeuwenoude cultuur.
  • Het adembenemende landschap vormt het decor voor unieke gebouwen en authentieke dorpjes.
  • We trekken door steppes, reizen door woestijnen, verkennen moddervulkanen, bewonderen eeuwig-brandende kloven, zonnen op zandstranden en beklimmen de hoge Kaukasus.
  • We bezoeken de hoofdstad Bakoe met zijn romantische boulevards en eeuwenoude binnenstad in oosterse sfeer: kronkelstraatjes, monumenten, markten, tapijtfabriekjes, hammams en moskeeën.
  • In Azerbeidzjan vinden we de oudste christelijke kerk ter wereld.
  • We verkennen Romeinse ruïnesteden en prehistorische grottekeningen.
  • Heel bijzonder wordt het driedaags bezoek aan de geïsoleerde Republiek Nakhichevan, een exclave van Azerbeidzjan, waar nauwelijks toeristen komen.
  • We bezoeken het graf van Noach en zijn familie.
  • In Shaki bezoeken we het paleis van de Khan, een uniek bouwwerk uit de Perzische tijd.
  • We reizen langs de antieke zijderoute.
  • We bezichtigen het haast buitenaardse landschap van Abserion met haar fascinerende vuurtempels.
  • En natuurlijk doen we nog véél meer......

Voor meer info: pastor Guido Dieteren: 0317-619198. Email: .

Zie tevens de bijlage.

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Poster Parochiereis Azerbeidzjan.pdfPoster Parochiereis Azerbeidzjan.pdf2017-04-09