Maandag, 29 mei 2017

Zeer geslaagde parochie expositie

Mandje wolDe expositie in Wageningen van kunst door parochianen gemaakt was zeer geslaagd.

De opening zoals hij is uitgesproken door pastoor Henri ten Have kunt u op de site nalezen. Zie Wat raakt, verbindt.

De openingsact was bijzonder. Pastoor Henri ten Have gooide de eerste van 2 bollen wol en die werden steeds doorgespeeld naar een ander. Zo de verbinding symboliserend van het thema. ‘Wat raakt, verbindt’. Het werd een leuke kleurrijke chaos. Daarna werd de expositie bewonderd door de ruim 120 mensen die aanwezig waren bij de opening. De expositie omvat 57 objecten. Zeer divers van aard.

Alle zaterdagen in oktober werd de expositie ook druk bezocht. Gemiddeld 90 bezoekers per middag. Kortom een groot succes.

Tijdens de Titusviering op 30 oktober, namen we afscheid van een pracht evenement. Dit is allemaal tot stand gekomen door een samenwerking van de expositiegroep uit Wageningen en de werkgroep Jaarthema.

Een volledige fotocollage staat in de fotogalerij alhier.

Op de introfoto het mandje wol, de restanten van 'de verbinding' tijdens de opening. Deze mand heeft de hele maand gestaan bij de expositie.

Werkgroep Jaarthema