Zondag, 22 october 2017

Terugblik op parochiewandeling 25 juni

Parochie- ofwel TituswandelingAlweer het laatste onderdeel van dit seizoen voor de Jaarthemagroep: de parochiewandeling in Veenendaal. De zgn. Tituswandeling. Deze vond plaats op zondag 25 juni na de viering in Veenendaal.

Er werd gelopen vanaf de kerk. Een heleboel kinderen liepen voorop (want deze wandeling was ook zeer geschikt voor kinderen). De kinderen hadden een papier met daarop de 'routebeschrijving' en onderweg kwamen zij van alles tegen waarbij even stilgestaan werd. Zoals het tellen van de boomringen van een omgehakte boom. Bijna aan het einde gekomen liet Henk Koop een hele speciale boom zien. Een vriendschapsboom. In de boom zat een gat waardoor je elkaar de hand kon schudden. Al met al een geslaagde en gevarieerde wandeling.

Voor een fotocollage, zie de fotogalerij alhier.