Woensdag, 23 mei 2018

Kerksluitingen

Deze pagina geeft het nieuws weer rondom de kerksluitingen van Doorwerth en Heelsum.

Afscheid van de kerk in Doorwerth

Het Rozet boven het priesterkoor van de kerk toont de Heilige Geest, afgebeeld in glas in lood, binnen de vorm van een Davidsster.Alle parochianen hebben de gelegenheid om de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk te bezoeken, voordat deze dicht gaat. Zondagmiddag 14 januari is er een gospelconcert, zondagmiddag 21 januari een rondleiding door kerkhistoricus Nico van Schaik, zondagochtend 11 februari de slotviering. Alle activiteiten zijn gratis en staan open voor iedereen.

Hoorzitting Heelsum 29 juni 2016

HeelsumVorig jaar rond de zomer heeft het parochiebestuur tijdens informatiebijeenkomsten op alle locaties gesproken over de situatie waarin wij ons als parochie bevinden, welke toekomstperspectieven er zijn en wat de consequenties daarvan zullen zijn voor de kerken binnen onze parochie.

Hoorzitting Doorwerth 28 juni 2016

DoorwerthVorig jaar rond de zomer heeft het parochiebestuur tijdens informatiebijeenkomsten op alle locaties gesproken over de situatie waarin wij ons als parochie bevinden, welke toekomstperspectieven er zijn en wat de consequenties daarvan zullen zijn voor de kerken binnen onze parochie.

Lees meer...

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.