Meer artikelen

Alphacursus

Wil je Alpha een keer van dichtbij meemaken? Dan ben je van harte welkom op deze Alpha Experience in Renkum!Alpha-Logo.gif

Tijdens een Alpha Experience maak je een van de Alpha-bijeenkomsten mee. Je schuift aan het begin van de bijeenkomst aan bij een maaltijd. In dit geval gaan we (bij mooi weer) genieten van een heerlijke barbecue! Vervolgens kijk je een aflevering van de Alpha Film Series. Daarna ga je in een kleine groep uit elkaar om over het onderwerp door te praten. De perfecte kans om te ontdekken wat Alpha is! 

Wanneer: Dinsdag 31 mei 2022, 18.00 uur
Waar: Dorpsstraat 1, 6871 AA Renkum 

Er zijn wereldwijd en in Nederland al veel ervaringen met Alpha opgedaan. Zo wordt Alpha in Nederland elk jaar door honderden kerken gegeven. Inmiddels hebben ruim 325.000 deelnemers een Alpha gevolgd. Wereldwijd zijn dat er miljoenen!

Wil jij meer weten over Alpha? Of ben je al van plan om een Alpha te geven? Meld je dan aan via het formulier op de website van Alpha Nederland via deze link  Je ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie over de Alpha Experience. 

Alpha

Indien mogelijk (afhankelijk van de op dat moment geldende regels) starten we op maandag 21 februari om 19.00 uur met een nieuwe Alphacursus in de pastorie van Renkum. Omdat een eerdere startdatum van deze cursus moest worden uitgesteld, hebben zich al mensen opgegeven voor deze bijeenkomsten. Mocht je interesse hebben om aan te sluiten? Geef dat dan bij ons aan via . Dan kijken we of er nog plek is of anders sturen we je automatisch een bericht wanneer er weer een nieuwe cursus begint.

Wil je weten wat Alpha is? Kijk dan op www.tituszoekt.nl