Parochiële Jongerendag 23 september

PosterOp zondag 23 september organiseert het jongerenkoor JKA van onze parochie, samen met de jongerengroepen On the Road en Route 54, een jongerendag voor alle jongeren van 12-30 jaar uit onze parochie. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

We beginnen met een mis om 12.30 uur in de Johannes de Doperkerk in Wageningen, samen met de internationale studenten, waarin het jongerenkoor zingt en pastoor Henri ten Have voorgaat. Na afloop van de mis is er thee/koffie/fris met gebak, en een kort kennismakingsspel. Daarna hebben we een programma dat uit drie onderdelen bestaat; een lied instuderen met de dirigent van het jongerenkoor, een gesprek over geloven en bidden met pastor Anton ten Klooster (Thema: “Bidden met lijf en leden”) , en één of meerdere spellen rond een thema uit het Evangelie. Van ongeveer 17.30 uur is er een barbecue, en om 19.30 uur sluiten we de dag af met het ten gehore brengen van het ingestudeerde lied. Ouders mogen hier naar komen luisteren!

Je kunt je t/m zondag 16 september opgeven voor deze dag door een mail te sturen naar: . Als je een vriend of vriendin mee wilt nemen kun je die hier ook aanmelden, en je kunt eventuele dieetwensen doorgeven. Namens het jongerenkoor JKA, On the Road en Route 54, graag tot 23 september!

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.