Parochiële jongerenavond Route 54 - 18 januari

Route 54Heb je (weer) zin in een gezellige jongerenavond van Route 54? Op vrijdagavond 18 januari gaan we aan de hand van Psalm 37:21-26 (de rechtvaardige ontfermt zich en geeft) het hebben over het verschil tussen arm en rijk.

Dat doen we niet alleen door er met elkaar over te praten, maar ook door te kijken naar wat de kloof tussen steenrijk en straatarm zijn nou eigenlijk betekent. Ben je gelukkiger als je veel keuze hebt om alles te kunnen kopen? Laten we eens zien wat er gebeurt als we de rollen eens om zouden draaien.

En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid met wat lekkers. Deze keer wordt de avond georganiseerd door Josca en Marieke. Opgeven kan via de groepsapp. Zit je daar nog niet in: stuur dan een mailtje naar , dan komt het vanzelf goed. We starten om 19.30 tot 21.30 uur.

Route 54 is een parochiële jongerengroep. Kom je niet uit Veenendaal? Maar lijkt je het leuk om andere jongeren van 12 jaar en ouder uit de parochie te ontmoeten? Kom dan gezellig langs! We zitten in de sfeervolle huiskamer van de pastorie aan de A. van Ostadelaan 54 in Veenendaal (ingang grote deur kerk en dan kun je via de parochiezaal de achterste deur naar de pastorie nemen).

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.