Interesse in het zingen van Gregoriaans? Ook dames!

GregoriaansBent u geïnteresseerd in het Gregoriaans en zou u het graag eens willen zingen in een liturgische viering? Met ingang van 2019 is daar binnen onze parochie de gelegenheid voor.

De parochiële Schola Cantorum Gregoriana wil eens per half jaar geïnteresseerden de gelegenheid geven om mee te zingen in een viering met de Schola, met nadruk worden hier ook dames voor uitgenodigd. De eerste gelegenheid hiervoor is zondag 16 juni a.s. in Wageningen. Vooraf zijn er vier gezamenlijke repetities met de Schola, de gezangen krijgt u ruim van tevoren in uw bezit. De repetities zijn in de Gedachteniskerk te Rhenen van 19.30 -21.30 uur op de volgende dinsdagavonden: 21, 28 mei, 4 en 11 juni. De viering is op zondag 16 juni in de Joh. De Doperkerk te Wageningen om 10.00 uur, met een voorrepetitie om 9.00 uur. Drie dames hebben zich al opgegeven, meer is uiteraard welkom!

Heeft u interesse? Voor verdere informatie en aanmelden kunt u terecht bij Ronald de Haan: of 06-30254852.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.