Stille Dag in de 40 dagentijd

StilteNa een zeer geslaagde “stille dag” in de Advent periode organiseert onze parochie opnieuw een stille dag. Dit keer op zaterdag 9 maart, dus aan het begin van de 40 dagentijd. Echter, de locatie voor deze dag is nog niet bekend. Deze volgt na aanmelding via de mail.

Deze dag zal ook weer bestaan uit stilte, gebedsdiensten en conferenties. Gauthier de Bekker zal ons inleiden in het thema “vasten”. De dag wordt begonnen met een eucharistieviering, voorganger is pastoor Henri ten Have. Omdat de dag bedoeld is voor bezinning en gebed, wordt deze geheel in stilte doorgebracht, afgezien van de conferenties en de gebedsdiensten. Ook onder de maaltijd wordt niet gesproken. De dag is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar, die op zoek is naar bezinning en/of verdieping.

Er wordt voor deze dag een bijdrage van €10,- per persoon gevraagd, behalve voor wie dit een probleem is. Indien er dieetwensen zijn, dit dan ook graag bij uw aanmelding vermelden! Er is plaats voor maximaal 20 personen. Graag aanmelden vóór 5 maart bij Gauthier de Bekker, emailadres: .

Programma:

09.30 Inloop
10.00 Eucharistieviering
10.45 Introductie & Conferentie
11.45 Stille tijd
12.45 Middaggebed
13.00 Lunch
14.00 Conferentie
15.00 Stille tijd
16.30 Vesper
17.00 Koffie/afsluiting

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.