Parochiereis naar Rusland

Sergiev PosadKremlin, Kerk en, Hermitage. Ook dit najaar zal pastor Guido Dieteren vanuit de Titus Brandsmaparochie weer een parochiereis verzorgen. Dit jaar is er gekozen voor een bijzondere reis naar Rusland. Uiteraard kunnen we niet het hele land verkennen in één rondreis, want Rusland is het grootste land ter wereld.

Daarom beperken we ons tot het gebied rondom de twee grote steden Moskou en St. Petersburg. Maar denk niet dat deze reis enkel een wat uitgebreide stedentrip wordt, uiteraard doen we deze reis nog veel meer. Want we willen ook het authentieke Rusland ontdekken met haar majestueuze kloosters, imposante paleizen en indrukwekkende platteland, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Het thema van deze reis is dan ook: ‘Rusland: Kremlin, Kerken, Hermitage’.

Uitgebreide informatie met betrekking tot deze reis vind u in bijgevoegde flyer.

Informatieavond

Deze complete 15-daagse reis zal gehouden worden van zaterdag 31 augustus t/m zaterdag 14 september 2019. Het wordt een ‘Rusland-net-even-anders’-reis want er is op deze reis heel veel te zien en te beleven. Het belooft dan ook weer zo’n kerkelijk-culturele reis te worden vol indrukwekkende ontmoetingen, waarbij we soms toeristen zijn, maar ook hier en daar nog ware reizigers, die gastvrij onthaald worden. Kortom, het wordt een reis om nooit meer te vergeten!

Mocht uw interesse gewekt zijn, kom dan naar de informatiebijeenkomst over deze parochiereis: woensdagavond 24 april om 20.00 uur in de Gedachteniskerk, Herenstraat 82 te Rhenen. Uiteraard kunt u voor verdere informatie vrijblijvend contact opnemen met pastor Guido Dieteren: (0317) 619198, .

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Parochiereis Rusland - 2019.pdfParochiereis Rusland - 2019.pdf2019-03-25

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.