Paaszaterdagmorgen, van kerk naar kerk

Paaszaterdagwandeling 2018, hier in de Gereformeerde kerk.Paaszaterdagochtend, 20 april, is er weer een wandeling van kerk naar kerk in Renkum-Heelsum. Om 9.00 uur is de samenkomst in de Hervormde kerk, Kerkstraat 7 in Renkum.

Na de koffie en thee loopt het gezelschap achtereenvolgens naar het Hervormde kerkje op de heuvel in Heelsum, de Gereformeerde kerk van Renkum - Heelsum en de Rijnkapel van Vrijzinnig Renkum. De wandeling eindigt in de OL Vrouw ten Hemelopnemingkerk in Renkum, waar om 13.00 uur ook een eenvoudige lunch is. Elk van de vijf gebedshuizen ontvangt de wandelaars op passende wijze.

Vorig jaar vond deze wandeling ‘Samen op weg naar Pasen’ voor de derde keer plaats, met 40 deelnemers.

Deelname aan de wandeltocht is kosteloos. Doet u mee aan de lunch, dan wordt u gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Voor een goede voorbereiding verneemt de organisatie graag of u mee-wandelt (of -rijdt als u minder goed ter been bent) en of u ook mee-luncht. Stuurt u een mailtje aan Leny Lotgerink, of Mariska Rochat, . Antoine Bodar zei het treffend: “Stille Zaterdag is één van de schoonste dagen van het jaar. De Koning, Christus, slaapt in de dood. Paaszaterdag is geen dag om te winkelen, maar om te wandelen.”

 

 

 

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.