Salvatorkerk bestaat 65 jaar

Salvadorkerk 65 jaarDe Salvatorkerk bestaat 65 jaar en geeft daarom op zaterdag 11 mei een feestje. Vanaf 11 uur is er o.a. op het kerkplein aan de Adriaen van Ostadelaan 54 van alles te doen (bij minder goed weer vindt een deel van het evenement plaats in de kerk).

Voor kinderen vertelt een bioloog aan de hand van bijzondere items over de wonderen van de natuur. Ook kunnen er bloempotjes worden geschilderd, is er een speurtocht in de kerk en een doe-hoek. Er is muziek en naast koffie en thee zijn er diverse versnaperingen. En als u wilt kunt u ook een karikatuur van uzelf laten tekenen!

Verder vindt u een verkoophoek met planten, nieuwe en hobbyartikelen. En in het kader van het 65-jarig bestaan is er een fototentoonstelling over de historie van de kerk. Net als bij de fancy fair van vorig jaar is ook het Rad van Fortuin weer present. Lokale ondernemers hebben namelijk weer flink uitgepakt en diverse mooie cadeaus en waardebonnen gesponsord. Tegen het einde, om 16.00 uur, vindt de grote finale plaats en worden de prijswinnaars van verschillende activiteiten bekendgemaakt.

Op zondag 12 mei is de jubileumviering (om 10.15 uur). Pastoor Henri ten Have zal voorgaan en maar liefst drie kerkkoren zullen zingen.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.