Titus Brandsma, een lichtend voorbeeld

Titus BrandsmaOp zaterdag 27 juli wordt in de bedevaartskerk OLV ten Hemelopneming, Dorpsstraat 1, Renkum een bijzonder programma aangeboden ter ere van de gedachtenisdag van de zalige pater Titus Brandsma.

Drie leden van de Karmel verzorgen een middagprogramma. Thema: ‘Titus Brandsma, een lichtend voorbeeld’. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Voorafgaand aan het programma wordt om 13.30 uur de rozenkrans bij Onze Lieve Vrouw van Renkum gebeden. Daarna start het officiele programma om 14.00 uur met een Eucharistieviering in de kerk. Celebrant is pater B. Halma, Karmeliet uit Nijmegen. De voordracht met powerpoint is rond 15.30 uur in de pastorie. Arnold Roozendaal en Marianne van Waterschoot, beiden lid van de Gemeenschap van Geassocieerden van de Karmel, nemen u dan mee in het spoor van Titus Brandsma.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.