Een groet van de aartsbisschop - Paastriduum

Aartsbisdom UtrechtWe leven in een onzekere tijd, het coronavirus heeft om zich heen gegrepen en voor veel verdriet, onrust en angst gezorgd. De door de overheid getroffen maatregelen hebben diep ingegrepen in ons leven, ook veel kerkelijke vieringen kunnen niet door u worden bijgewoond, al blijven we natuurlijk wel bidden voor alle getroffenen en God vragen dat het virus zal verdwijnen. Nu kunnen helaas ook de vieringen van de Goede Week en Pasen geen publieke vieringen zijn. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Zo begint de groet van de aartsbisschop aan de gelovigen in het Aartsbisdom Utrecht bij het begin van het Paastriduum 2020. Een Paastriduum dat door de coronapandemie heel anders zal zijn dan andere jaren, daar gaat deze brief ook op in.

De volledige brief kunt u lezen in de bijlage.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.