De Zalige Titus Brandsma Parochie

Titus BrandsmaOmdat de parochie Zalige Titus Brandsma ligt in een gebied, dat getekend is door de Tweede Wereldoorlog, is een martelaar uit deze oorlog onze patroon. Onze parochie is een pluriforme verzameling van 7 katholieke geloofsgemeenschappen, verspreid over een groot gebied van Veenendaal tot Oosterbeek. Deze website is een ingang om te kennen en gekend te worden.

Aanmelden vieringen

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een viering in de Titus Brandsmaparochie, klik HIER.

Kindercatechese

04 juli 2020
De ongelovige Thomas door Caravaggio

Ongelovige Thomas?

Hebben jullie wel eens van de uitdrukking 'Ongelovige Thomas' gehoord? En ben je benieuwd naar het antwoord op de vraag van Aukje uit Veenendaal? Bekijk dan snel dit filmpje!
04 juli 2020
Sint Elisabeth

Sint Elisabeth van Portugal

Maar weinig mensen kennen de Heilige Elisabeth van Portugal, geboren als prinses! Ben je benieuwd? In deze catechese leer je iets meer van deze bijzondere Heilige.

Zondagse Vitaminen

Nieuws in relatie tot Corona-virus

05 juli 2020
Viering

Opname zondag viering 5 juli 2020

Dit is het weekend van de 14de Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

ALGEMEEN NIEUWS

Tweede collecte 2018 brengt dik 76 mille op

Tweede collecteDe tweede collecte in onze parochie heeft vorig jaar in totaal € 76.233,20 opgebracht. Deze collecte is bestemd voor maatschappelijke doelen, dichtbij en ver weg.

De parochianen laten daarmee zien dat zij naast de eigen geloofsgemeenschap en parochie ook andere organisaties willen steunen die goed werk doen in eigen plaats en regio, in binnen- en buitenland, in het bijzonder ook de Derde Wereld.

In totaal steunden wij in 2018 91 goede doelen. In TitusBreed nr. 38 (Vastentijd 2019) verschijnt een artikel over de bestemming van de gelden, - ook over de projecten die door lokale geloofsgemeenschappen worden ondersteund. Hierbij vindt u een totaal overzicht van alle collectedoelen en -opbrengsten.

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand Overzicht opbrengst en doelen 2e collecte 2018.pdfOverzicht opbrengst en doelen 2e collecte 2018.pdf2019-02-10

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.