Archief

Filter
 • Graag uw stem voor gastvrije kerk Renkum

  Gastvrije kerk Onze parochie telt zeven gastvrije kerken en geloofsgemeenschappen. Eén ervan, OL Vrouw ten Hemelopneming te Renkum, maakt een mooie kans op de publieksprijs: meest gastvrije kerk van

  ...
 • Opname zondag viering 19 juli 2020

  Viering Dit is het weekend van de 16de Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

 • Opname zondag viering 12 juli 2020

  Viering Dit is het weekend van de 15de Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is emeritus pastoor Gerard Peters.

 • Opname zondag viering 5 juli 2020

  Viering Dit is het weekend van de 14de Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

 • Opname zondag viering 28 juni 2020

  Viering Dit is het weekend van de 13de Zondag door het jaar. Deze zondag viering is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

 • Opname zondag viering 21 juni 2020 - 09:30

  Viering20 en 21 juni is voor de 12de Zondag door het jaar. De zondagmorgen viering van half tien is vanuit de St. Johannes de Doper kerk te Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

 • Opname zaterdag viering 20 juni 2020

  Viering20 en 21 juni is voor de 12de Zondag door het jaar. De zaterdagavond viering is vanuit de Onze Lieve Vrouw Ten Hemelopnemingkerk in Renkum. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

 • Opname Sacramentsdag 14 juni 2020

  VieringSacramentsdag (in het Latijn Sanctissimi corporis et sanguinis Christi solemnitas), ook wel het Hoogfeest van het Allerheiligst Sacrament genoemd, is een hoogfeest dat gevierd wordt op 14 juni 2020. Het feest valt

  ...
 • Opname zaterdag viering 13 juni 2020

  VieringHet weekend van 13 en 14 juni staat in het teken van Sacramentsdag. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Gedachteniskerk in Rhenen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

 • In juni weer eucharistievieringen mét kerkgangers

  KerkgangersZoals u ongetwijfeld weet, zijn de coronamaatregelen vanaf 1 juni iets versoepeld. Dat geldt voor veel sectoren van de samenleving en gelukkig ook voor de kerken. Er mogen weer eucharistievieringen gehouden worden met

  ...
 • Opname Heilige Drie-Eenheid 7 juni 2020

  VieringDeze zondag 7 juni is in teken van het Hoogfeest van de Heilige Drie-Eenheid. De Heilige Drie-eenheid, Drievuldigheid of Triniteit (v. Lat.: trinitas) is de theologische opvatting in ons geloof dat er één God bestaat in

  ...
 • Opname zaterdag viering 6 juni 2020

  VieringZes en Zeven juni is het weekend van de Heilige Drie-Eenheid. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

 • Opname Pinksteren 31 mei 2020 - Met Hans Lucassen

  Viering Op 31 mei om 10.00 uur vieren we het hoogfeest van Pinksteren vanuit de St. Antonius van Paduakerk in Ede. Celebrant is pastoor Henri ten Have. Pastor Hans Lucassen en pastor Guido Dieteren zullen mede voorgaan in de

  ...
 • Opname zaterdag viering 30 mei 2020

  VieringZaterdag 30 mei is de vooravond van Pinksteren. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.