De Zalige Titus Brandsma Parochie

Titus BrandsmaOmdat de parochie Zalige Titus Brandsma ligt in een gebied, dat getekend is door de Tweede Wereldoorlog, is een martelaar uit deze oorlog onze patroon. Onze parochie is een pluriforme verzameling van 7 katholieke geloofsgemeenschappen, verspreid over een groot gebied van Veenendaal tot Oosterbeek. Deze website is een ingang om te kennen en gekend te worden.

Aanmelden vieringen en Social Media

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een viering in de Titus Brandsmaparochie, klik HIER.

Kindercatechese, de Zondagsvitaminen en de zondagse vieringopnames staan ook op onze social media kanalen Facebook
en YouTube.

10 april 2021
Beloken Pasen

Beloken Pasen-deel 2

Feest van de Goddelijke Barmhartigheid. Deel een al gezien? Dan volgt nu, zoals beloofd, de tweede catechese over Beloken Pasen.
10 april 2021
Beloken Pasen

Beloken Pasen-deel 1

Heb je ooit muziekles gehad? Dan weet je vast wel wat een "octaaf" is. We zitten momenteel in de Paasoctaaf, daar zit dat zelfde woord in.
07 april 2021
Bloesembedevaart

Geen Bloesembedevaart in Renkum

De Bloesembedevaart in de Mariakerk van Renkum gaat zondag 18 april niet door. Het pastoraal team en de werkgroep bedevaarten Renkum vinden, dat de viering binnen de huidige beperkingen niet mogelijk is.
09 maart 2021
Aartsbisdom

Decreet met betrekking tot Heelsum

Decreet inzake de onttrekking aan de eredienst van de Sint Josephkerk te Heelsum. Op 9 maart 2021 heeft onze bisschop het decreet ondertekend dat de kerk in Heelsum per 3 mei 2021 aan de eredienst zal worden onttrokken.
15 april 2021

Van Angst naar Vertrouwen!

De huidige tijd geeft ons volop gelegenheid om ons zorgen te maken, twijfels te hebben en zelfs angstig te zijn. En we kunnen er minder makkelijk met elkaar over praten, want we komen elkaar minder snel tegen. Laten we deze speciale tijd van voorbereiding op…
23 maart 2021
Week 5

40 dagenserie - Week 5: In Gods naam

Palmzondag: In Gods naam. Vraag: Hoe komt God in jouw leven en wie komt er in de naam van God? Vijfde video van de serie die gemaakt is in het kader van de 40 dagentijd.

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.