Vastenproject Lopend Vuur 2018 - Dag 1

Thomas VieringIn de Thomasviering in Ede werd het ‘lopend vuur’ ontstoken, om daarna zijn 9 daagse reis door de Titus Brandsmaparochie aan te vangen. Met ondersteuning van ervaringsdeskundige Miep uit Oosterbeek heeft Ede deze Thomasviering georganiseerd.

Het werd een mooie viering met als thema ‘Wat raakt, verbindt’. Er waren 53 mensen die deelnamen aan deze viering met maaltijd. De H. Chaos was bijzonder en ook voorzien van veel passievolle informatie. Ook Hans Lammers was bij deze viering en verzorgde bij de H. Chaos een presentatie over het huis OASE. De collecte was ook voor OASE. Er was een bijzondere presentatie over uurwerken en de tijd. Daarnaast kon men voorbeden maken. Dominostenen maken en leggen en zo de verbinding maken. De hoop en verwachting leeft dat deze Thomasviering in Ede op een of andere manier een gevolg zal krijgen. Dag 1 was een bijzondere start van het vastenproject ‘Lopend Vuur’ 2018.

Zie voor een impressie de foto's in de fotogalerij alhier.

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.