De Pelgrimsreis naar Kevelaer, seizoen 2019-2020

Pelgrimstocht KevelaerIs pelgrimeren iets voor jou? Kun je 2 t/m 6 oktober 2019 nog vrijmaken? Wat kunt u verwachten op een pelgrimsreis?

Meemaken dat je vier dagen de tijd hebt.
Meemaken dat je het zonder de luxe van thuis kunt doen.
Lopen naar een bestemming en even alles achterlaten.
Optrekken met een groep mensen met een zelfde doel. Pratend en zwijgend soms een beetje afzien en weer blij om dat je het weer gered hebt die dag en je benen mogen rusten.

Vier dagen lopen, langs kastelen, kerken, kapellen en een Middeleeuws klooster. Gaan over dijken, veren en bruggen langs rivieren, door bossen langs bronnen en dikke bomen. Gaan in de voetsporen van mensen die ons eeuwen lang voorgingen onderweg naar Maria. Ontdekken dat je elkaar nodig hebt, dat je elkaar kan steunen. Én, het na vier dagen allemaal weer los moeten laten, om de draad van het leven van alledag weer op te pakken.

Loop u met ons mee?

Opgeven/inlichtingen bij Henk Koop: .

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.