Jaarthema uitnodiging Oosterbeek-Doorwerth

Doosje met herinneringenUitnodiging voor een bijzondere Jaarthema-project in de locatie Oosterbeek-Doorwerth. Kent u dat liedje van Donald Jones over dat doosje? Over ‘bewaren?’ In het kader van het Jaarthema ‘speuren naar God-sporen van God’ zijn wij op zoek naar u.

Het gaat over die ene, bijzondere ervaring of lieve herinnering. Of, over het verhaal van die ene persoon die heel belangrijk voor u was.

Als we nu praten over het geloof. Wat vindt u dierbaar in uw geloof? Zo dierbaar, dat u het wilt bewaren. Zo dierbaar dat u het ’het liefste in een doosje zou willen doen’ . Wat zou u nu in een dergelijk doosje doen ? Wat heeft een speciaal plaatsje in uw hart? Eigenlijk wilt u dan ook over die inspiratiebron vertellen en het laten zien. En dáár zijn we nu naar op zoek.

Voor dit speciale project ‘speuren naar sporen’ zoeken we parochianen uit Oosterbeek - Doorwerth die samen, o.l.v. pastor Hans Lucassen in gesprek willen gaan. Wanneer? Donderdagmiddag 14 november 14.00-16.00 uur in …

Doet u mee? Neem uw inspiratiebron mee.

Werkgroep Jaarthema

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.