Van 19 t/m 26 september gaan we met onze parochie met het vliegtuig op bedevaart naar Lourdes. Iedereen kan mee, jong en oud, grootouders met hun kleinkind maar ook mensen die zorg nodig hebben. Een bedevaart naar Lourdes heeft al velen extra steun en kracht geschonken. Samen met elkaar op reis is een unieke gelegenheid voor parochianen om elkaar onderling beter te leren kennen, extra te verbinden.

We reizen samen met pelgrims van de Emmaüsparochie uit de Noordoostpolder, de H. Norbertusparochie uit Oostelijk Flevoland, Parochies regio de Waterkant en een groep uit Twente. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, wacht niet te lang met aanmelden.

Mochten de financiën een belemmering vormen dan kunnen wij samen bekijken of en zo ja welke financiële ondersteuning er mogelijk is.

Meer informatie vindt u op de site van christoffelreizen t.w. www.christoffelreizen.nl

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Elly Croon, tel.nr. 06-5554 2876

Houd ook deze website in de gaten voor actuele informatie, www.titusb.nl