Mededelingen Parochiebestuur

Verzending TitusBreed nr. 36

ParochiebladIn de zomer is de parochie overgestapt op een nieuw leden administratiesysteem / parochiebladendatabase. De verwerking van alle ledenmutaties sinds die tijd is nog niet volledig. Het kan daarom zijn dat u het parochieblad "TitusBreed" ontvangt, terwijl u te kennen heeft gegeven het parochieblad niet te willen ontvangen.

Lees meer...

De belasting betaalt mee aan uw bon

Collectebonnen Onze parochie kent een gemakkelijk betaalmiddel bij de collecte: de bon. Als u één of meer bonnenkaarten aanschaft, beschikt u in één keer over bonnen voor een heleboel collectes. Dat bespaart u de moeite van het opsparen van contant geld.

Rechten BUMA/Stemra

BUMA / StemraVoor het maken van muziek moeten rechten aan BumaStemra worden betaald. Deze rechten zijn voor alle kerkelijke vieringen door de parochie geregeld. Voor een concert in één van onze parochiekerken moet u dit echter zelf regelen.

Toekomst van de kerkgebouwen

Toekomst kerkgebouwenBegin juni is aan elke parochiaan een brief gestuurd met daarin uitleg over de toekomst van de kerkgebouwen in de Zalige Titus Brandsma parochie.

Subcategorieën

Deze pagina geeft het nieuws weer rondom de kerksluitingen van Doorwerth en Heelsum.

Copyright © 2018 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.