Met een bonnenkaart kunt u veel collectes vooruit

CollectebonnenWilt u wel eens af van het ‘opsparen’ van contant geld voor de collecte? Koopt u dan een kaart met collectebonnen! Met één kaart heeft u meteen 20 bonnen in huis. Er zijn kaarten met bonnen van € 1,-, € 2,50 of € 5,-. Daarmee kunt u veel collectes vooruit.

Dat is wel zo handig en gemakkelijk. U kunt de bonnen gebruiken bij zowel de eerste als tweede collecte in alle kerken van onze Titus Brandsma-parochie. Samen met het contante geld tellen ze gewoon mee voor de opbrengst. U kunt de collectebonnenkaarten snel en simpel aanschaffen. Dat kan op twee manieren.

U bestelt één of meer kaarten door overmaking van het bedrag op rekening NL72 RABO 0156 2767 20 op naam van parochie z. Titus Brandsma. Een kaart met bonnen van € 1,- kost € 20,-, de prijs van een € 2,50-bonnenkaart is € 50,- en die van een € 5,- - bonnenkaart € 100,-. Vermeld bij uw overschrijving uw naam, adres en de gewenste kaart(en). U krijgt de bestelde kaart(en) thuisbezorgd.

Ook kunt u collectebonnen tegen contante betaling kopen op uw locatie: op het secretariaat of na de dienst, soms ook via de mail of op telefonische afspraak:

• in Bennekom via een mailbericht aan Gerard Bolscher, . Meld uw adres, telefoonnummer en welke kaart(en) u wenst. Gerard neemt dan contact met u op;
  • op het secretariaat bij de kerk in Ede, dat op maandag tot en met vrijdag is geopend van 9.00 tot 12.00 uur;
  • op het secretariaat in Oosterbeek, woensdag en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur;
  • in de pastorie van Renkum na afloop van de zondagsviering bij Cor van Silfhout. U kunt hem ook bellen: (06) 42921976;
  • in de Gedachtenishal van de kerk in Rhenen na afloop van de zondagsviering bij Nico de Groot;
  • op het secretariaat in Veenendaal, dinsdag en donderdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur;
  • op het secretariaat in Wageningen, maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur.

Bovenaan de bonnenkaart staat de prijs en worden uw naam en adres vermeld. De aanschafprijs van collectebonnen geldt als gift voor de belasting. Uw bankoverschrijving of het deel van de kaart met uw naam en adres en de prijs erop is een bewijs van betaling. Een dit jaar gekochte kaart is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting 2019.

Veel profijt van uw collectebonnen gewenst!

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.