Op de bon in de vakantie?

CollectebonnenOok in de vakantieperiode kunt u ‘op de bon gaan’... De collectebonnenkaarten zijn in de zomer verkrijgbaar. Houdt u wel rekening met beperkter openingstijden van de secretariaten en een langere levertijd van de bonnen bij uw bestelling via de bank.

De kaarten met elk 20 bonnen van dezelfde waarde (€ 1,-, € 2,50 of € 5,-) zijn tegen contante betaling te koop bij de secretariaten en/of op afspraak en in verschillende kerken na de zondagsviering:

• in Bennekom bij Gerard Bolscher. Aanvragen kan ook via de mail: ;
  • in Ede op het secretariaat, dat ook in vakantietijd zoveel mogelijk is geopend op de normale tijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur), behalve op dinsdag 16 en woensdag 17 juli;
  • in Oosterbeek bij het secretariaat, dat in de periode van de zomervakantie (6 juli t/m 18 augustus) is geopend op donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur;
  • in Renkum bij Cor van Silfhout na de zondagse vieringen, behalve op 28 juli, 4 en 11 augustus. U kunt ook een afspraak met Cor maken, tel. 06 - 42 92 19 76, maar niet van 25 juli tot en met 11 augustus;
  • in Rhenen na afloop van de zondagsviering bij Nico de Groot of Mariel Koch;
  • in Veenendaal na de zondagsviering bij het locatieraads- of pastoraatsgroepslid dat de kerkgangers bij de deur welkom heeft geheten. Ook zijn de bonnen verkrijgbaar op het secretariaat tijdens openingsuren (dinsdags en donderdags tussen 9.30 en 11.30 uur), maar niet vanaf dinsdag 30 juli tot en met donderdag 15 augustus;
  • en bij het secretariaat Wageningen, maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 11.30 uur, maar niet in de periode van 22 juli tot 2 september.

Ook kunt u kaarten bestellen via een bankoverschrijving: NL72 RABO 0156 2767 20 t.n.v. parochie z. Titus Brandsma. Vermeld erbij of u bonnen wilt van € 1,- (prijs van de kaart € 20,-), € 2,50 (prijs € 50,-) en/of € 5,- (prijs € 100,-). U krijgt uw bestelde kaarten zo gauw mogelijk thuis bezorgd.

Voorbeeld van een collectebonnenkaart

Voorbeeld van een collectebonnenkaart, hier met bonnen van € 1,-.
Op de kaart worden uw naam, adres en de datum geschreven.
De aankoopprijs kunt u als gift aftrekken van de belasting.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.