Collectebonnen ook na de viering in Veenendaal

CollectebonnenDe geloofsgemeenschap Veenendaal gaat collectebonnenkaarten na de vieringen te koop aanbieden. Vanaf zondag 5 mei kunt u na afloop van de viering in de Salvatorkerk de kaart(en) tegen contante betaling verkrijgen bij het lid van de locatieraad of pastoraatsgroep dat de kerkgangers aan het begin welkom heeft geheten.

De geloofsgemeenschap hoopt hiermee het gebruik van de bon te stimuleren. Ook tijdens openingsuren van het secretariaat in Veenendaal blijven de bonnen verkrijgbaar.<.p>

Het gebruik van de bon is praktisch en voordelig voor u zelf, uw geloofsgemeenschap en uw parochie. U koopt in één keer een aantal bonnen voor de eerste en tweede collecte én u kunt het aankoopbedrag als gift aftrekken voor de inkomstenbelasting. Hoe meer bonnen er gebruikt worden, hoe minder contant geld er omgaat in de geloofsgemeenschap en de parochie. Er zijn kaarten van € 20,- (20 bonnen van € 1,-), € 50,- (bonnen van f € 2,50) en € 100,- (bonnen van € 5,-.).

Op locatie

Bonnenkaarten kunt u tegen contante betaling verkrijgen:

• in Bennekom via een mailbericht aan Gerard Bolscher, . Meld uw adres, telefoonnummer en welke kaart(en) u wenst. Gerard neemt dan contact met u op;
  • op het secretariaat bij de kerk in Ede, dat op maandag tot en met vrijdag is geopend van 9.00 tot 12.00 uur;
  • op het secretariaat in Oosterbeek, woensdag en donderdag tussen 9.30 en 12.00 uur;
  • in de pastorie van Renkum na afloop van de zondagsviering bij Cor van Silfhout. U kunt hem ook bellen: (06) 42921976;
  • in de Gedachtenishal van de kerk in Rhenen na afloop van de zondagsviering bij Nico de Groot;
  • op het secretariaat in Veenendaal, dinsdag en donderdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur, en vanaf 5 mei 2019 ook na afloop van de zondagsdienst;
  • op het secretariaat in Wageningen, maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur.

Via de parochie

Bestelling is ook mogelijk bij de parochie door het overmaken van het bedrag op rekening NL72 RABO 0156 2767 20. Meld bij uw overschrijving welke kaart(en) u wenst en wat uw huisadres is. De bestelde kaarten worden bij u thuis bezorgd.

Belastingaftrek als gift

De bonnen die u vorig jaar heeft gekocht, kunt u als gift opgeven bij uw belastingaangifte over 2018. Dit jaar gekochte collectebonnen tellen mee voor uw belastingaangifte 2019. U krijgt belastingaftrek voor de giften boven 1% van uw bruto-inkomen. Gebruikt u bij de opgave van uw giften wel de juiste naamaanduiding: Parochie Z. Titus Brandsma, vestigingsplaats: Wageningen.

Copyright © 2019 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.