Liturgische vieringen nu verder afgelast t/m Pinksteren

Corona virusIn reactie op de aangescherpte maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus op 23 maart, hebben de Nederlandse bisschoppen aanvullende maatregelen getroffen. Alle publieke liturgievieringen, ook die in kleine kring door de week, worden voor de gehele Paastijd, tot en met Pinksteren (op 31 mei) afgelast.

Zie de berichtgeving alhier.

Ook alle publieke bijeenkomsten zoals de Gebedsdag, de Bloemen en Bijen in Bennekom, de Bijbelcursus voor dummies, Vastenproject Lopend Vuur, maar ook gezamenlijk koffie drinken, (koor)repetities, etc.. worden afgelast of tot nader order uitgesteld.

Kerken kunnen wel open blijven voor individuele bezoekers die komen voor gebed of om een kaars aan te steken en/of een gave voor de voedselbank te brengen.

Hou deze website in de gaten voor de meest actuele berichtgeving.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.