Weer eucharistievieringen mét kerkgangers

KerkgangersZoals u ongetwijfeld weet, zijn de coronamaatregelen vanaf 1 juni iets versoepeld. Dat geldt voor veel sectoren van de samenleving en gelukkig ook voor de kerken. Er mogen weer eucharistievieringen gehouden worden met maximaal 30 kerkgangers. Vanaf 14 juni kunnen de aanwezigen ook de communie ontvangen.

Anderhalvemeter-team

In onze parochie heeft pastor Guido Dieteren samen met Kika IJsselmuiden een ‘anderhalvemeter-team’ gestart, waarin ook een vertegenwoordiger van iedere geloofsgemeenschap zitting heeft. Het team heeft gekeken naar de liturgische mogelijkheden voor de maand juni. Omdat enkel eucharistievieringen zijn toegestaan en omdat het pastoraal team en het parochiebestuur het niet verantwoord vinden om onder de huidige omstandigheden onze emeriti te laten voorgaan, zal er voor de maand juni een beperkt liturgieaanbod zijn.

Vieringen in Wageningen en elders in onze parochie

Tot en met het aankomend weekend blijft in onze Titus Brandsmaparochie alles hetzelfde als de afgelopen maanden. Dus zondag 7 juni zal er een viering zijn in Oosterbeek, die u zoals gebruikelijk online kunt volgen. De drie weekenden erna zullen ieder weekend in Wageningen twee vieringen gehouden worden: op de zaterdagavond om 19.00 uur en op de zondagochtend om 9.30 uur. Daarnaast zijn er op zondag twee internationale vieringen. In de andere zes kerken is er ergens in die drie weekenden één eucharistieviering. Ook kunt u sommige vieringen online volgen of later terugkijken op deze parochiewebsite.

Aanmelden en reserveren

U kunt enkel bij de viering in uw kerk aanwezig zijn, wanneer u hiervoor van tevoren gereserveerd heeft. Daarnaast gelden er in de kerk strikte voorschriften om de anderhalve meter afstand te garanderen en te waken over eenieders gezondheid. Ondanks deze beperkende maatregelen wensen wij u mooie en inspirerende vieringen toe.

GELOOFSGEMEENSCHAP EMAIL-ADRES TELEFOONNUMMER
Bennekom Website MVR 0318 - 414896
Ede - Lunteren 0318 - 610692
Oosterbeek - Doorwerth 06 - 40583803
Renkum - Heelsum 0317 - 314987
Rhenen 06 - 13133085
Veenendaal titus.veenendaal@gmail com 06 - 51639884
Wageningen pztb.mijnkerk.org 0317 - 747111

In de bijlage vindt u het volledige vieringenrooster van juni 2020.

Het pastoraal team en het parochiebestuur

Bijlagen:
BestandGemaakt
Bewaar het bestand 20200606 - Vieringen in juni.pdf20200606 - Vieringen in juni.pdf2020-06-13

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.