sintpieter.jpgZoals bij velen bekend, zal pater Titus Brandsma, patroon van onze parochie, op 15 mei te Rome heiligverklaard worden. Sommigen van onze parochianen zullen naar Rome reizen, op eigen gelegenheid of via bedevaartsorganisaties zoals "Huis van de Pelgrim". Voor de thuisblijvers organiseert onze parochie op die zondag de mogelijkheid om samen in de Gedachtenishal van onze kerk te Rhenen op een groot scherm de tv- uitzending van de viering vanuit Rome te volgen, met een kop koffie met wat erbij om dit te vieren. Voorafgaand aan de uitzending zal er in de Gedachteniskerk een eucharistieviering gehouden worden met pastoor Henri ten Have en diaken Erik Rozeman. Alle parochianen zijn hiervoor uiteraard van harte uitgenodigd. In verband met de catering is opgave  weliswaar niet verplicht, maar wel gewenst. Dat kan bij ons parochiesecretariaat  

Aanvangstijd
De eucharistieviering in Rhenen begint om 8:30 uur en aansluitend kunnen de plechtigheden in Rome dus worden gevolgd op groot scherm. In deviering vooraf gaan voor pastoor Henri ten Have en diaken Erik Rozeman.

Extra activiteiten
Later in het jaar hopen wij ook nog andere activiteiten te organiseren, zoals een bedevaart naar Bolsward, maar daarover hoort u later meer.