Titus Brandsma Televisie

Deze pagina bevat diverse opnamen van Eucharistie- en andere vieringen, en overig.

Opname Tweede Pinksterdag 1 juni 2020

Viering Opname van de Tweede Pinksterdag viering op 1 juni 2020 vanuit de Johannes de Doper kerk te Wageningen. Feest van Heilige Maagd Maria, Moeder van de Kerk.

Opname Pinksteren 31 mei 2020 - Met Hans Lucassen

Viering Op 31 mei om 10.00 uur vieren we het hoogfeest van Pinksteren vanuit de St. Antonius van Paduakerk in Ede. Celebrant is pastoor Henri ten Have. Pastor Hans Lucassen en pastor Guido Dieteren zullen mede voorgaan in de viering. Ook werd stilgestaan bij het afscheid van pastor Hans Lucassen die per 1 juni met emeritaat gaat.

Opname zaterdag viering 30 mei 2020

VieringZaterdag 30 mei is de vooravond van Pinksteren. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

Opname zondag viering 24 mei 2020

VieringHet weekend van 23 en 24 mei 2020 staat in het teken van de Zevende Zondag van Pasen. Het is ook wel Wereld Communicatiedag.

Opname zaterdag viering 23 mei 2020

VieringHet weekend van 23 en 24 mei 2020 staat in het teken van de Zevende Zondag van Pasen. De zaterdagavond viering is opgenomen in de Johannes de Doper kerk te wageningen, celebrant pastoor Henri ten Have.

Opname Hemelvaart viering 21 mei 2020

Viering21 mei is het Hemelvaart. Op Hemelvaartsdag ('s Heren Hemelvaart) (Latijn: Ascensio Domini) wordt herdacht dat Jezus Christus is opgevaren naar God, Zijn Vader in de hemel, negenendertig dagen na Zijn opstanding uit de dood. De viering is onderdeel van de paascyclus en daarin telt Hemelvaartsdag als de veertigste paasdag.

Toespraak Hans Lucassen

Hans LucassenToespraak van Hans Lucassen naar aanleiding van zijn emeritaat en het Corona-virus.

Opname Kruisweg - Nederlandstalig

Henri ten Have voor de kruiswegstaties in Oosterbeek.De kruisweg (Via crucis in het Latijn) is een onderdeel van de traditie van het christelijke Paasfeest. Het is een nabootsing in de vorm van schilderijen of beeldhouwwerken van de lijdensweg van Christus vanaf het gerechtsgebouw (het paleis van de Pontius Pilatus) tot en met de begrafenis van Christus. Een kruisweg stelt ons in staat stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen van deze lijdensweg aan de hand van 14 kruiswegstaties (van het Latijn statio, dat halteplaats betekent). Het idee van een kruisweg is dat wij zo in gebed de Via Dolorosa kunnen doorlopen zonder in Jeruzalem te zijn geweest.

Subcategorieën

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

Deze pagina bevat diverse opnamen van de Zondagse Vitaminen.

Copyright © 2020 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.