Titus Brandsma Televisie

Deze pagina bevat diverse opnamen van Eucharistie- en andere vieringen, en overig.

Opname zondag 24 januari

VieringEucharistieviering op de 3e zondag door het jaar vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Voorganger: pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Opname zondag 17 januari

VieringEucharistieviering op de 2e zondag door het jaar vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Voorganger: Ferdinand Vergeer.

Lees meer...  

Opname zondag 10 januari

VieringEucharistieviering op het hoogfeest van de Doop van de Heer vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Celebrant is Gerard Peters.

Lees meer...  

Opname zondag 3 januari

VieringEucharistieviering op het hoogfeest van de Openbaring des Heren vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Opname zondag 27 december

VieringEucharistieviering op het hoogfeest van de Heilige Familie vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Celebrant is Gerard Peters.

Lees meer...  

Opname Tweede Kerstdag 26 december

KerstEucharistieviering op 2e Kerstdag vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Opname Eerste Kerstdag 25 december

KerstEucharistieviering op 1e Kerstdag vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Opname Kerstavond 24 december

KerstEucharistieviering op Kerstavond vanuit de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Celebrant is pastoor Henri ten Have.

Lees meer...  

Toespraak Hans Lucassen

Hans LucassenToespraak van Hans Lucassen naar aanleiding van zijn emeritaat en het Corona-virus.

 

Lees meer...  

Opname Kruisweg - Nederlandstalig

Henri ten Have voor de kruiswegstaties in Oosterbeek.De kruisweg (Via crucis in het Latijn) is een onderdeel van de traditie van het christelijke Paasfeest. Het is een nabootsing in de vorm van schilderijen of beeldhouwwerken van de lijdensweg van Christus vanaf het gerechtsgebouw (het paleis van de Pontius Pilatus) tot en met de begrafenis van Christus. Een kruisweg stelt ons in staat stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen van deze lijdensweg aan de hand van 14 kruiswegstaties (van het Latijn statio, dat halteplaats betekent). Het idee van een kruisweg is dat wij zo in gebed de Via Dolorosa kunnen doorlopen zonder in Jeruzalem te zijn geweest.

Lees meer...  


Subcategorieën

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

Deze pagina bevat diverse opnamen van de Zondagse Vitaminen.

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.