Titus Brandsma Televisie

Deze pagina bevat diverse opnamen van Eucharistie- en andere vieringen, en overig.

Opname zondag 9 mei - 6e zondag van Pasen

VieringEucharistieviering op de 6e zondag van Pasen. Voorganger: pastor Roderick Vonhögen. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Lees meer...  

Opname zondag 2 mei - 5e zondag van Pasen

VieringEucharistieviering op de 5e zondag van Pasen. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Lees meer...  

Opname zondag 25 april - 4e zondag van Pasen

VieringEucharistieviering op de 4e zondag van Pasen. Voorganger: pastoor Henri ten Have. Live uitzending vanuit: Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Lees meer...  

Opname zondag 11 april - Beloken Pasen

Viering Eucharistieviering op de 2e zondag van Pasen. Voorganger: priester Adri van Dijk. Uitzending vanuit: Antoniuskerk in Ede. Het is de afscheidsviering van Adri van Dijk.

Lees meer...  

Opname Kruisweg - Nederlandstalig

Henri ten Have voor de kruiswegstaties in Oosterbeek.De kruisweg (Via crucis in het Latijn) is een onderdeel van de traditie van het christelijke Paasfeest. Het is een nabootsing in de vorm van schilderijen of beeldhouwwerken van de lijdensweg van Christus vanaf het gerechtsgebouw (het paleis van de Pontius Pilatus) tot en met de begrafenis van Christus. Een kruisweg stelt ons in staat stil te staan bij de belangrijkste gebeurtenissen van deze lijdensweg aan de hand van 14 kruiswegstaties (van het Latijn statio, dat halteplaats betekent). Het idee van een kruisweg is dat wij zo in gebed de Via Dolorosa kunnen doorlopen zonder in Jeruzalem te zijn geweest.

Lees meer...  


Subcategorieën

Speciale kindercatechese filmpjes ten tijde van de Corona virus.

Deze pagina bevat diverse opnamen van de Zondagse Vitaminen.

Secretariaat

Parochiecentrum
Bergstraat 17
6701 AB Wageningen
Tel. 0317 - 747 108

 

Email: Secretariaat PZTB

Vertaling website

Copyright © 2021 Zalige Titus Brandsma. Alle rechten voorbehouden.